Siljan Skog

Varumärkesarbete, marknadsstrategi, kampanjplanering, marknadsundersökningar, marknadsmaterial, annonser, skyltning, mässmaterial, give-aways, fordonsdekor mm.

Vi har arbetat med Siljan Skog i ett antal år, och den stora utmaningen har legat i att skapa ett särskiljande varumärke i en bransch med likartade erbjudanden. Med konceptet ”Ett enklare skogsägande” har Siljan Skog rönt uppskattning bland målgruppen, privata skogsägare, och är idag den snabbast växande skogsskötselpartnern på de flesta av sina geografiska verksamhetsområden.

siljan.com/skogstjanster >

 

Leksandsstolen

LWAB

Vi har tagit fram företagets varumärkesgrund i samarbete med Blikka i Falun.

LWAB är Sveriges ledande företag inom klimatskydd för kommersiella fastigheter, tillika huvudsponsor till Hammarby IF fotboll.

lwab.se >

 

ISAB

Sterners

Varumärkesarbete, logotyp-program, grafisk profilmanual, webbdesign, webbproduktion, grafisk form, marknadsmaterial.

Sterners har verksamhet i Dala-Järna och Norrtälje. Företaget är bland annat en av europas ledande tillverkare av obemannade betallösningar, samt av bilvårdsutrustning mm för bensinmackar.

sterners.se >

 

ISAB

Prifloat Consulting AB

Varumärkesarbete, grafiskt profilarbete, webbdesign, webbproduktion.

Prifloat Consulting erbjuder verksamhetsutveckling för medelstora och större företag och organisationer.

prifloat.se >

 

ISAB

Siljan Group

Varumärkesarbete, grafisk profilmanual, webbdesign, webbproduktion, skyltning mm.

Siljan Group är en industrikoncern med huvudkontor i Mora. Siljan Skog är ett av koncernbolagen, och utöver skogsskötsel producerar man högkvalitativa trävaror i två sågverk. Marknaden för trävaror är huvudsakligen internationell.

siljan.com >

 

ISAB

LSAB-Gruppen

Vi har skapat LSAB-koncernens logotyp och payoff.

LSAB-koncernen är verksam i sex länder, och ägs av börsnoterade Latour. Koncernföretagen erbjuder tjänster för träbearbetande industrier och företag, främst i form av verktyg och skärpning av verktyg.

http://lsab.se/

Research Electronics